OLDTIMERLØBET

Dette års MC-tema, gerne med en 10-30 køretøjer som får en samlet opstilling midt på pladsen oppe foran, hvor alle knallerter, motorcykler, scootere og kabinescootere stiller op til start, skulle i år gerne være NSU. Det er i hver tilfælde det, Lars Pilgård Christiansen og Frits Thomsen arbejder på!

Vi skal have så mange NSU motorcyklister og Quickly kørere som muligt til at bakke op bag projektet. For at deltage skal du købe et startnummer for 115,- kr. i arrangementets webshop.Vil du overnatte i det sønderjyske, er der gode overnatningsmuligheder her:
https://www.oldtimerlobet.dk/tilmelding-services/camping-overnating

Det er også muligt at campere lige over for pladsen på græsplænen ved folke­skolen, det er gratis og man kan tilkøbe el.  WC og bad er i et klubhus.

Her kan læses mere om Oldtimerløbet: https://www.oldtimerlobet.dk/oldtimerlobet/om-oldtimerlobet

Oldtimerløbet går ad en af landets flotteste kyststrækninger langs Flensborg Fjord.

Oldtimerløbet finder sted d. 30. maj 2020.

Hvis du gerne vil deltage, skal du give  Lars besked på tlf. 3051 8371 eller e-mail: larspil@sport.dk. Han giver besked videre til arrangørerne, så de ved, hvor mange NSU-folk, der møder.

Du skal selv købe deltagerbevis:
Webshoppen åbner den 1.marts kl. 1200. Startnummeret udleveres i informationen på selve dagen, inklusive en entrébillet for chaufføren (værdi 40,-).
Ekstra passagerer giver 40,- kr. pro persona.

Husk at købe dit Startnummer i webshoppen inden d. 16. maj hvis du ønsker at komme med i deltagerlisten som trykkes inden løbet.